Author Topic: Comments dissapear after using the save button  (Read 1678 times)

Unmobable

  • Probably not a Spambot
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Comments dissapear after using the save button
« on: March 08, 2014, 06:14:01 PM »
what am i doing wrong ? i can
« Last Edit: March 08, 2014, 06:16:34 PM by Unmobable »

epeli

  • Wiki Administrator
  • Faceless
  • ***
  • Posts: 1357
  • Karma: +101/-0
    • View Profile
Re: Comments dissapear after using the save button
« Reply #1 on: March 08, 2014, 07:35:57 PM »
Looks like there are still some character escaping problems (see http://underrail.com/forums/index.php?topic=4.msg376#msg376) around. :-\

Try to limit your posts to basic latin characters (no accent marks and such) and it should work.
[[Underrail Wiki]] // character build tool: underrail.info.tm (thread)

Unmobable

  • Probably not a Spambot
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Comments dissapear after using the save button
« Reply #2 on: March 08, 2014, 08:15:50 PM »
epeli, thank you. Deleted two smilies and some accent marks and it worked. Good job.

Styg

  • Administrator
  • Faceless
  • *****
  • Posts: 1374
  • Karma: +174/-6
    • View Profile
Re: Comments dissapear after using the save button
« Reply #3 on: March 10, 2014, 01:34:09 PM »
Umlauts and apostrophes are usually the culprits. Btw, the PM you've sent me got cut off as well. Could you resend it while taking care not to use non-ascii punctuation.

Unless you've sent it to report this issue, now that would be ironic. :)